Tarot kaarten en zijn grote verscheidenheid

medium

Voor veel mensen is ‘Tarot Card’ lezen is meestal duidt op een dame lezen van een dame, het nemen van de tarot kaarten in de kamer aan de voorkant van het kaarslicht en het uitspreken van de gegevens die zich bezighoudt met de toekomst dagen. Maar in werkelijkheid is er sprake van een ander ding. Het lezen van de ‘tarotkaarten’ afhankelijk van de gevoelens en de kracht van een persoon. Hier bespreken we enkele regels met betrekking tot het lezen van de Tarot kaarten. Als geloven in de Medium, dan moet je geloven in deze kaarten. De verschillende kaarten zijn dood kaarten, dwaas kaarten, hogepriesteres kaarten, kaarten minnaar en de tovenaar kaarten.

lezen types

Gebaseerd op de eis, zijn er verschillende tarot lezingen beschikbaar. Elke lezing geeft andere boodschap en betekenissen.

Vraag Reading

In deze gespecialiseerde lezen, moet u bepaalde vragen te stellen aan de lezer. Na het ophalen van uw vragen, geven ze een lezing op basis van uw vragen. Neutraal, positief ingestelde, zelfstandige geori├źnteerde vragen zijn de belangrijkste aspecten van deze bijzondere manier voor de open lezingen

Open Readings-Deze lezing zal u helpen om een duidelijk beeld over uw leven en de gezondheid te krijgen. Om tijd te besparen en om de juiste richting te krijgen zorg ervoor om te kiezen voor gerichte vragen. Dit zal u helpen om de juiste oplossing voor de specifieke problemen te krijgen.

Na het nemen van de juiste idee over de vragen, nu is het de tijd om te weten over de dekken van de tarotkaarten. Als u een reis naar de VS dan zul je de populariteit van de Rider Waite deck vinden. Deze tarot decks zijn afgewerkt van de kleine tot grote Arcana. Net als de speelkaarten deze kaarten worden ook gediversifieerd in vier soorten en ze zijn

  1. Toverstokken
  2. Zwaarden
  3. Cups
  4. Cirkels of pentakels